esmaspäev, 5. veebruar 2018

Kuidas puud kasvavad keset tuba!

Tervitused sõbrad!

Tundub, et oleme ärganud sellest talvisest unest. Tegelikult ei ole me maganudki vaid koguaeg tegutsenud. Oleme juba juba üsna pikalt uues toas sees elanud ja rahul oma tehtud tööga. Meil mõlemal on nüüd oma väikesed loomisnurgad. Nüüd on lõpuks asjadel koht.

Kõigile meeldib kaminasoojus ning elava tule kuma õhtuhämaruses. Vahest lausa kutsub põrandale maha istuma ja nautima hetke. Toa temperatuur pole siiamaani hommikuks alla 15 kraadi langenud. Üldjuhul me palju ei küta kuid on tulnud hetki, kus peab kauem tuld all hoidma. Mõtleme juba effektiivsema küttesüsteemi peale.

Põrandategu läks sujuvalt. Oleks tahtnud kõike kiiresti aga kui pole seda tööd varem väga teinud, siis iga asi venib. Aga selle eest tuleb kogemusi ja iga liigutus õpetab midagi uut. Kõik ei lähe alati nii nagu tahaks, selge see. Aga kõigest sellest raskusest, kõikidest neist pisaratest ja kurvastamistest on lõppude lõpuks ainult kasu. Nii me kasvame ja areneme.


Ootame juba kevadet, et saaks edasi minna paljude nende tegudega, mis juba pikka aega mõtetes mõlguvad. Kuur, saun, kelder, väliköök jne.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar